Ubrzajte prevoz stvari i pratite vašu pošiljku! Preuzmite Transport App!

16.06.2022 11:02:47
Projekat TRAP sa aplikacijom Transport App

Projekat TRAP sa aplikacijom Transport App omogućava pristup svim privatnim i fizičkim licima da budu dio platforme.

Razvoj tržišta transporta u stalnoj je ekspanziji i zahtjeva stalne inovacije koje će zadovoljiti potrebe korisnika.Prije svega one se odnose na sigurnost, količinu i brzinu isporuke.

Projekat TRAP sa aplikacijom Transport App omogućava pristup svim privatnim i fizičkim licima da budu dio platforme.

Cilj projekta je  pomjeranje granica u brzini isporuke i težnjom unutar dnevnog prevoza na različite lokacije unutar države.

Transport App omogućava ubrzano i hitno traženje kurira i dostavljača za dnevne potrebe pravnih i fizičkih lica. Platforma je dostupna svim privatnim i pravnim licima različitih tipova vozila .

Jednostavno se prijavite na aplikaciju, ubrzajte traženje potrebnih prevoznika i dostavljača. Pratite svoju pošiljku do ciljane lokacije. Transport App je dostupan na App Store i Google Play.

Web stranica

Facebook stranica

 

Bavite se transportom ? Teško pronalazite klijente ? ✔www.trap.ba Vam nudi rješenje ! 📲Preuzmite Transport App. ⌨️Registrujte svoj profil. ✔️Ponudite svoju uslugu. Ubrzajte transport vaših stvari i dobara.

Posted by Trap.ba on Monday, June 13, 2022
 

Ubrzajte prevoz stvari i pratite Vašu pošiljku ! 📲Preuzmite Transport App. ⌨️Registrujte se kao korisnik. ✔️Objavite nalog pošiljke. ✔️Putem aukcije odaberite najboljeg i najpovoljnijeg prevoznika. ✔️Predajte stvari i pratite Vašu pošiljku do krajnje lokacije. www.trap.ba

Posted by Trap.ba on Friday, June 10, 2022

Za sve informacije o aplikaciji Transport App obratite se firmi The Towels d.o.o. Visoko

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak