TelPro Teh - Preventivno održavanje IT opreme i tehnička podrška

17.11.2022 09:03:11
Teleklik tehnicka podrska odrzavanje it opreme

Teleklik vrši preventivno održavanje vašeg IT sistema kako bi ostao u zadovoljavajućim radnim karakteristikama

Teleklik vrši preventivno održavanje vašeg IT sistema kako bi ostao u zadovoljavajućim radnim karakteristikama, koristeći sistematsko nadgledanje, detekciju i ispravak potencijalnog kvara prije nego dođe do njega. Teleklik u potpunosti preuzima kompletnu brigu o redovnom održavanju vaše računarske infrastrukture, u mjeri koja vama odgovara i garantuje vam da ćete se opustiti i fokusirati na važna poslovna pitanja, jer će tehnička pitanja biti u potpunosti riješena.

Usluga održavanja podrazumijeva tehničku podršku za Windows i Linux operativne sisteme, održavanje računara, servera, lokalnih mreža, raznih korisničkih aplikacija, organizovanje zaštite mreže putem firewall-a, zaštite od virusa, dijeljenja podataka na lokalnoj mreži i udaljenim lokacijama, backup-a i zaštite vaših podataka, te sve ostale aktivnosti koje su neophodne za nesmetano funkiconisanje vašeg informacionog sistema.

Zakažite sastanak i zatražite ponudu, Teleklik je tu za vas.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak