Premijum uređaj

Apple iPhone 14 Pro

25.01.2023 08:38:03
Max Solution Apple iPhone 14 Pro

Doživite čaroban način interakcije s iPhoneom

Apple iPhone 14 Pro je premijum uređaj koji je na tržište plasiran početkom jeseni 2022. godine. U mogućnosti je da snima nevjerovatne detalje svojom glavnom kamerom od 48 MP.

Doživite iPhone na potpuno novi način uz Dynamic Island i Always-On Display na ovom spektakularonm uređaju. Nova sigurnosna funkcija na ovom telefonu, Crash Detection, poziva u pomoć kada vi to ne možete.

iPhone 14 Pro ima Super Retina XDR2 ekran dijagonale 6.1 inč, s Always-On i ProMotion funkcijama. Dynamic Island novi je čarobni način interakcije s ovim iPhone uređajem. Glavna kamera od 48 MP omogućava do 4x veću rezoluciju, a Akcijski način rada glatke i stabilne video zapise.

Odlikuje ga i vitalna sigurnosna tehnologija Crash Detection koji poziva u pomoć kada vi to ne možete. Baterija mu omogućava cjelodnevno trajanje i do 23 sati video reprodukcije. Pokreće ga A16 Bionic, ultimativni čip za pametni telefon. Ima podršku za brzu mobilnu mrežu 5G.

Krase ga i vodeće funkcije izdržljivosti s Ceramic Shieldom i otpornošću na vodu. Operativni sistem iOS 16 nudi još više načina za personalizaciju, komunikaciju i dijeljenje.

Omogućuje glazbu, FaceTime i još mnogo toga, a da vas ne udalji od onoga što radite. Spaja zabavu i funkciju kao nikada prije, objedinjujući vaše obavijesti, upozorenja i aktivnosti na jedno interaktivno mjesto. Integriran je u cijelom iOS-u 16 i može raditi sa svim vrstama aplikacija kako bi neprimjetno prikazao ono što vam je potrebno, baš kada vam je potrebno. Ovo je najveća promjena na licu iPhonea otkad je došao na sve zaslone.

Za više informacija posjetite Max Solution web shop ili pozovite na broj telefona 062 210 213.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak