Jedinstvena ponuda

Uz Supernova TRIO Plus paket videoteka Apollon šest mjeseci bez naknade

02.02.2023 11:39:06
videoteka Apollon supernova bih trio plus paket

Iskoristite jedinstvenu ponudu i odabirom Supernova TRIO Plus paketa na poklon dobijate Apollon videoteku šest mjeseci bez naknade!

Iskoristite jedinstvenu ponudu i odabirom Supernova TRIO Plus paketa na poklon dobijate Apollon videoteku šest mjeseci bez naknade! U okviru trenutne akcije očekuje vas i 20% popusta prvih šest mjeseci na pretplatu.

Apollon je platforma putem koje korisnici mogu da pristupe bazi sa više od 10.000 sati različitog filmskog i serijskog programa. Pored raznih žanrova filmova i serija vrhunske produkcije, ova platforma nudi gotovo cjelokupan opus serijskog i filmskog programa domaće kinematografije.

Postojećim korisnicima paketa Supernova TRIO Plus, videoteka Apollon biće dostupna šest mjeseci bez naknade od dana početka važenja akcije.

U okviru ponude drugih paketa usluga sa Supernova digitalnom televizijom, videoteku Apollon moguće je dokupiti za 6,90 KM mjesečno, a ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju na adresi korisnika.

Sve informacije o korištenju Supernova usluga i aktivaciji Apollon videoteke možete saznati u najbližoj Supernova poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Tu je i web stranica www.supernovabih.ba putem koje se možete redovno informisati i o ostalim pogodnostima i aktuelnostima iz Supernove.

Postanite korisnik Supernova usluga i uživajte u bogatom sadržaju Apollon videoteke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak