Slavimo ljubav

Koji je vaš omiljeni Supernova par?

14.02.2023 09:41:58
Supernova par duo paketi dan zaljubljenih

Vaše je samo da odlučite koji je Supernova par baš za vas!

Dan zaljubljenih jedan je od omiljenih praznika za ljude širom svijeta, a posebno je značajan parovima koji danas, 14. februara, slave ljubav.

Postoje, međutim, i oni parovi  koji su sastavni dio vaših domova, i koji vam ne samo 14. februara, već tokom cijele godine omogućavaju kvalitetnu komunikaciju putem interneta i TV zabavu kroz veliki broj raznovrsnih kanala.

Bez obzira na to da li je vaš omiljeni par usluga internet u kombinaciji sa digitalnom televizijom ili fiksnom telefonijom, u Supernovoj vas očekuju DUO paketi koji će vam u svojoj kombinaciji pružiti maksimalan užitak i pogodnosti u korištenju.

Ako ovih dana vaš izbor bude neki Supernova par, dobra je vijest da vas očekuje 20 odsto popusta na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci, poklon Superstar videoteka i drugi benefiti.

Vaše je samo da odlučite koji je Supernova par baš za vas.

U slučaju da imate neku dilemu, pojašnjenja možete dobiti u Supernova poslovnicama, pozivom na 0800 30 630 ili na web stranici supernovabih.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak