Digitalna televizija

Gledajte Arena Premium kanale bez dodatne naknade

10.03.2023 09:10:29
arena premium supernova

Super nove informacije za sve ljubitelje sporta!

Izaberite novu uslugu digitalne televizije u Supernovoj i bez dodatne naknade gledajte Arena Premium kanale.

Najveće sportske događaje od sada možete pratiti putem tri Arena Premium kanala koji su sastavni dio osnovnog paketa digitalne televizije.

Gledaoce Arena Premium kanala među brojnim sportskim sadržajima očekuju najuzbudljiviji fudbalski mečevi engleske Premijer lige, italijanske Serie A, španske LA lige i francuske Lige 1. 

Neizostavan dio za ljubitelje najveće sporedne stvari na svijetu su i najelitnija klupska takmičenja - Liga šampiona, Liga Evrope i Konferencijska liga.

U okviru programske šeme Arena Premium kanala uživajte i u mečevima najjače košarkaške NBA lige, kao i u susretima regionalne ABA lige.

Sve informacije o korištenju usluga, kao i informacije o aktuelnim popustima u Supernovoj možete saznati u najbližoj super poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Odaberite Supernovu i uživajte u vrhunskom sportskom programu Arena Premium kanala!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak