Još više TV zabave

Gledajte HBO Premium u Supernovoj

29.03.2023 08:23:11
supernova digitalna televizija

Odaberite Supernova digitalnu televiziju i gledajte više od 230 TV i radio kanala za sve uzraste.

Odaberite Supernova digitalnu televiziju i gledajte više od 230 TV i radio kanala za sve uzraste. U okviru dodatnih paketa kanala možete uživati u još više TV zabave, sporta, muzike i filmova.

Među dodatnim paketima TV kanala izdvajamo HBO Premium paket koji preko HBO Max platforme, HBO i Cinemax kanala, donosi najbolje svjetske blockbustere, serije i klasike.

U aprilu vas na HBO i Cinemax kanalima očekuju premijere novih sezona ultra popularnih serija od kojih izdvajamo: Bari, Vinčesteri, Nasljednici, Ubistva u Tri Pajnsu i Šerlok Holms.

Mjesečna pretplata za HBO Premium paket iznosi 12 KM.

Aktuelna ponuda u Supernovoj donosi i popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci za jednu ili paket Supernova usluga. Takođe, drugi priključak digitalne televizije u vašem domu dobijate na poklon, dok treći DTV priključak plaćate u pola cijene.

Supernova, u svemu super!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak