Marquee TV

Premium servis za streaming umjetnosti i kulture pokreće katalog u EON Video klubu

17.05.2023 09:10:12
Marquee TV Telemach eon

Ovo novo partnerstvo omogućit će korisnicima vodeće streaming platforme EON da pristupe širokom izboru premium sadržaja Marquee TV-a

Marquee TV, vodeći servis za streaming izvođačkih umjetnosti, najavio je pokretanje svog kataloga Video kluba u okviru Telemach BH. Ovo novo partnerstvo omogućit će korisnicima vodeće streaming platforme EON da pristupe širokom izboru premium sadržaja Marquee TV-a, uključujući klasičnu i savremenu muziku, operu, balet i savremeni ples, pozorište i dokumentarne filmove.

VOD katalog Marquee TV-a nudi neusporedivu kolekciju predstava svjetske klase, uključujući renomirane kompanije kao što su Royal Shakespeare Company, The Paris Opera Ballet, The English National Ballet i The Royal Opera House, između mnogih drugih. Sa preko 400 produkcija i novim sadržajem koji se dodaje svakog mjeseca, VOD katalog Marquee TV-a je neophodan za ljubitelje scenskih umjetnosti širom svijeta.

Marquee TV je u djelimičnom vlasništvu United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera u jugoistočnoj Evropi, u okviru koje u BiH posluje telekomunikacijski operater Telemach BH, i njegovi servisi EON i Total TV, televizija i portal N1 kao i Nova BH.

 „Uzbuđeni smo što ćemo se udružiti sa Telemach BH kako bismo premium sadržaje Marquee TV-a približili široj publici“, rekao je Simon Walker, osnivač Marquee TV-a. "Naš video klub katalog nudi neusporediv izbor najboljih predstava iz cijelog svijeta, a uvjereni smo da će korisnici EON platforme voljeti priliku da ih dožive iz udobnosti svojih domova ili u pokretu."

Katalog Video kluba Marquee TV biće dostupan korisnicima Telemach BH preko EON platforme od danas, 16. maja.

„Umjetničkoj publici, koja je često zapostavljena, Marquee TV pruža dodatnu vrijednost. Značaj umjetničkih programskih sadržaja prepoznala je kompanija Telemach BH. Sretni smo  što sada našim korisnicima omogućavamo pristup opsežnom sadržaju Marquee TV. Sa više od 25 različitih kataloga u EON Video Klubu i sa više od 24.000 naslova, te od sada i Marquee TV-om, našim korisnicima nudimo najrazličitije kategorije sadržaja u Video klubu." - rekao je Admir Drinić CEO Telemach BH.

Telemach BH je pripremio probni period za sve korisnike koji imaju pristup EON Video klubu. Marquee TV katalog dostupan je bez dodatne naknade u probnom periodu od 16. maja do 15. juna. Nakon isteka probnog perioda, Marquee TV katalog će biti uključen u okviru EON Premium paketa i Total TV Premium paketa, dok će korisnicima EON Full paketa, katalog biti dostupan uz ugovornu obavezu. Za sve one koji nisu korisnici ovih paketa, Marquee TV usluga će biti dostupna kao dodatak po cijeni od 16,90 KM mjesečno i može se aktivirati putem Moj Telemach portala, pozivom na 1360 ili u Telemach prodajnim mjestima.

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: eon Telemach Marquee TV

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak