Siguran internet

Povežite se uz Supernova internet

06.07.2023 13:50:43
supernova tv Siguran internet blicnet

Izaberite Supernova internet i povežite se sa porodicom i prijateljima, pretražujte najnovije informacije i uživajte u omiljenim muzičkim i video sadržajima uz super brzine.

Izaberite Supernova internet i povežite se sa porodicom i prijateljima, pretražujte najnovije informacije i uživajte u omiljenim muzičkim i video sadržajima uz super brzine.

Internet je postao alat koji je transformisao način života čovjeka u 21. vijeku i olakšao mu i ubrzao brojne aktivnosti, od pretrage informacija, učenja, pa do komunikacije sa drugim ljudima.

Različiti paketi interneta u Supernovoj nude vam izbor brzine koja odgovara vašem načinu života i rada, bez obzira da li trebate osnovnu brzinu za surfanje ili vrhunsku brzinu za napredne poslovne potrebe.

Za pojačanu zaštitu od zlonamjernog sadržaja na mreži i slobodno i bezbjedno surfanje, Supernova u svojoj ponudi nudi i uslugu Siguran internet.

Usluga “Siguran internet” je savremeno tehnološko rješenje putem kojeg se sigurnost korisnika podiže na još viši nivo. 

Za razliku od drugih, ovo rješenje korisnike štiti od prijetnji prije nego što one dođu do njih i njihove opreme.

Rješenje je za korisnika veoma jednostavno jer nema potrebu da obavlja neke radnje, kupuje, instalira dodatne uređaje i slično, jer se o cijelom sistemu sigurnosnog rješenja, njegovoj implementaciji i monitoringu brine Supernova.

Više informacija o ovoj usluzi, kao i o najnovijim akcijama i pogodnostima u Supernovoj možete saznati pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630 ili posjetite najbližu super poslovnicu.

Supernova, u svemu super!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak