Internet bez obaveza

Logosoft uvodi novu akcijsku ponudu!

29.08.2023 08:56:52
logosoft internet bez obaveza

Umjesto uobičajenih 70 KM, korisnici će za samo 1 KM dobiti priključak te uživati u svim prednostima Logosoft internet paketa.

Logosoft je pripremio novu akcijsku ponudu za vas - "Internet bez obaveza"!

Svi korisnici koji postanu pretplatnici na neki od internet paketa u Logosoft ponudi tokom trajanja ove akcijske ponude, a istovremeno se odluče za ugovor bez minimalnog perioda trajanja, ostvarit će odličan popust!

Umjesto uobičajenih 70 KM, korisnici će za samo 1 KM dobiti priključak te uživati u svim prednostima Logosoft internet paketa po cijeni već od 17,55 KM mjesečno.  Ova izvanredna ponuda omogućit će korisnicima da uštede novac, dok istovremeno dobijaju brz i pouzdan pristup internetu. Korisnici će dobiti na korištenje i terminalnu opremu.

Odaberite bilo koji Logosoft internet paket:

Red NET, Orange NET, Green NET, Yellow NET, Blue NET ili Purple NET i uslugu ćemo realizovati na Vašoj lokaciji u roku od 24 sata.

Logosoft internet paketi su vaša veza sa svijetom, bez ikakvih obaveza!

Za više informacija o našoj internet ponudi kliknite na link ili nas pozovite na 033 931 900.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak