Nevjerovatna akcijska ponuda

Izaberite svoj Total TV paket za samo 1 KM mjesečno u prvih deset mjeseci i uštedite više od 225 KM!

04.09.2023 12:26:29
Total TV paket

Ponuda vrijedi do kraja septembra

Zadovoljstvo korisnika je misija kompanije Telemach BH, a vaše povjerenje najveća nagrada koju kontinuirano nastojimo opravdati kvalitetnim sadržajima i uslugom te povoljnim cijenama. Pridružite se našoj velikoj zajednici zadovoljnih korisnika uz jedinstvenu Total TV akciju koja korisnicima donosi značajne uštede u iznosu većem od 225 KM!

Izaberite neki od Total TV paketa do kraja septembra uz značajne pogodnosti koje donosi ova ponuda:  

- svi Total TV paketi prvih deset mjeseci za samo 1KM mjesečno (bilo gdje u Bosni i Hercegovini);

- dodatni box za drugi TV uređaj u Total TV Extra i Total TV Premium paketima. 

Korisnici Total TV uživaju u najbogatijoj ponudi filmskih, serijskih, sportskih, dokumentarnih, informativnih i drugih sadržaja na domaćem tržištu, a sve to uz pristupačne cijene i uštedu. Budite jedan od njih.

Sedam CineStar kanala u ponudi Total TV-a garantuju vam nezaboravne filmske večeri, a N1 televizija informisanost o najvažnijim dešavanjima u zemlji i svijetu. Iskoristite takmičenja Euroleague, rukometne Bundeslige, Lige Endesa i Bundeslige te ATP teniske turnire, Moto GP i F1 utrke na Sport Klubu da okupite prijatelje i napravite sjajnu navijačku atmosferu u vlastitom domu. Opustite se i uz „Zvezde Granda“, „Nikad nije kasno“ i brojne turske serije na Novoj BH. Svejedno jeste li tip osobe za „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „Savršenu večeru“ ili „Mentalno razgibavanje“, u ovim programskim sadržajima možete uživati samo uz Total TV i u programu kanala Nova S i Nova BH.

Uz EON aplikaciju sve to možete gledati i na dodatnim uređajima – kompjuteru, mobitelu, tabletu – posve besplatno, a sadržaj na svim kanalima možete vratiti sedam dana unazad, pratiti nove filmove i serije u EON videoklubu, pauzirati gledanje sadržaja na jednom i nastaviti na drugom uređaju. Najmlađi članovi porodice bit će oduševljeni EON Kids sadržajem, koji donosi posebno dječije okruženje na EON-u s omiljenim crtićima i Video klubom za mališane svih uzrasta.

Montaža i servisiranje bilo kojeg Total TV paketa su besplatni. Iskoristite ovu nevjerovatnu ponudu i pozovite 051 249 999 ili 1360.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Total TV paket Telemach BH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak