Superstar videoteka

Superstar videoteka na poklon 12 mjeseci u Supernovoj

29.09.2023 10:01:06
supernova superstar videoteka

Odabirom Supernova digitalne televizije uz bogatu ponudu TV i radio kanala možete uživati i u Superstar videoteci koju dobijate 12 mjeseci na poklon.

Odabirom Supernova digitalne televizije uz bogatu ponudu TV i radio kanala možete uživati i u Superstar videoteci koju dobijate 12 mjeseci na poklon.

- Ukoliko vam trenutni sadržaj na TV kanalima nije zanimljiv i htjeli biste da se zabavite uz neki film ili seriju, u Supernova digitalnoj televiziji imate opciju da putem neke od videoteka uživate u raznovrsnom serijskom i filmskom sadržaju. Nick+ videoteka sastavni je dio paketa kao sadržaj za najmlađe, a Superstar videoteku korisnici dobijaju godinu dana na poklon- poručuju iz Supernove.

Sadržaj Superstar videtoteke čine serije: Nemiri, Zlatni dečko, Državni službenik, Švindleri, Ubice mog oca, Južni vetar 2: Na granici, Junaci našeg doba, Klan, Tajne vinove loze, Močvara, Tajkun i mnoge druge najpopularnije serije iz domaće produkcije.

Osim navedene videoteke, Supernova nudi još tri videoteke sa bogatim sadržajem: Nick+ videoteka za najmlađe gledaoce, kao i Apollon i Pickbox NOW sa najvećim filmskim i serijskim naslovima svjetske produkcije.

Iz ove kompanije naglašavaju da Supernova digitalna televizija posjeduje i napredne funkcionalnosti, odnosno da korisnici mogu da pauziraju program, vrate na početak omiljenu emisiju ili gledaju propušteni sadržaj 72 časa unazad.

Za više informacije o uslugama iz Supernove posjetite najbližu Supernova poslovnicu ili pozovite besplatan broj Kontakt centra 0800 30 630

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak