Novo iskustvo online kupovine Apple proizvoda

Znate li da je Mekline jedini Apple Autorizovani partner za Servis i Prodaju u Bosni i Hercegovini?

22.01.2024 12:33:56
mekline autorizovani partner apple

Ko smo mi? Mi smo jedini Apple Autorizovani partner za Servis i Prodaju u Bosni i Hercegovini sa najdužom tradicijom na tržištu.

Kompanija Mekline više od 20 godina je pouzdan Apple partner u Bosni i Hercegovini koja kroz kompetentan servisni i prodajni tim  Apple certificiranih stručnjaka, kontinuirano educiranih prema Apple standardima brine o vašim Apple uređajima.

Mekline u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman originalnih Apple uređaja i Apple opreme, kao i usluge servisiranja Apple uređaja isključivo od Apple certificiranih servisera.

Važno nam je da Vam pomognemo  i da imate Apple partnera kojem vjerujete, tako da sve bude brzo, efikasno i bezbrižno za Vas.

Online prodavnica nudi Vam mogućnost kupovine omiljenog Apple proizvoda do 24 rate, opciju zamjene starog uređaja za novi, studenski popust, osiguranje uređaja ( Mekline Care i Mekline Care +) kao i prijavu slanja Apple uređaja na servis putem Mekline online prodavnice.

 

Registracija i pogodonosti:

Dodatna pogodnost samo za registrovane korisnike. Popust od 5% uz Promo Kod!

Unos podataka za korisnika naše online prodavnice je kratak i jednostavan. Unos Vaših korisničkih podataka obavljate samo jednom, prilikom prve kupovine. Na Vaš unaprijed postavljen e- mail poslati ćemo Vam promo kod sa kojim ostvarujete pravo popusta na kompletan asortiman online prodavnice koji nije na akciji.

Suvremeni dizajn, bolja preglednost, obogaćen asortiman proizvoda i benefiti za registrovane korisnike su samo neki od noviteta.

Ponuda svih proizvoda dostupna je na web stranici www.mekline.ba.

 

Za više informacija možete nas posjetiti ili kontaktirati

Sarajevo:

Adresa : Obala Maka Dizdara 3, 71000 Sarajevo

Kontakt : +387 33 550 987

 

Banja Luka:

Adresa : Kralja Petra i Karađorđevića 99A, 78000 Banja Luka

Kontakt : + 387 51 965 500

 

Online prodavnica:

Adresa : Obala Maka Dizdara 3, 71000 Sarajevo

Kontakt : + 387 33 550-985

 

Ponosni smo što smo Apple Autorizovani Servis. To znači da ćemo servisirati Vaš uređaj u skladu sa Apple standardima, koristeći samo originalne dijelove i alate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak