Više od 230 raznovrsnih TV kanala

Supernova predstavila Savršen par: Super MOVE TV+NET paket

06.02.2024 10:31:25
Super MOVE TV+NET

Kompanija Supernova predstavila je javnosti svoj savršen par usluga - Super MOVE TV+NET

U svakodnevnom životu često primjećujemo da određeni ljudi, stvari i fenomeni najbolje funkcionišu kada se međusobno dopunjuju i zajedno djeluju, u paru.

Parovi koji se uzajamno podržavaju u postizanju ciljeva često se opisuju kao savršeni parovi.

Kompanija Supernova predstavila je javnosti svoj savršen par usluga - Super MOVE TV+NET, koji, prema riječima iz ove kompanije, idealno funkcioniše zajedno.

Usluga MOVE televizije vam omogućava da gledate više od 230 raznovrsnih TV kanala za sve generacije, te da pauzirate i vratite sadržaj ukoliko ste propustili omiljenu emisiju, seriju ili utakmicu voljenog kluba.

U progamskoj šemi MOVE televizije nalaze se i Arena Premium kanali putem kojih možete da pratite najveće svjetske i domaće sportske događaje.

Za prave filmofile, tu je bogat filmski i serijski sadržaj u Superstar, Apollon, Pickbox NOW, Filmbox videotekama, ali i sadržaj za najmlađe uz Nick+ videoteku.

Osim TV uređaja, MOVE televizija dostupna je za gledanje i na mobilnim telefonima i tabletima.

Da ugođaj u vašem domu bude na vrhuncu, uz televiziju dobijate i brzi internet do 100 Mbps za lakšu i bržu komunikaciju sa svojom porodicom i prijateljima, za preuzimanje sadržaja, strimovanje video-materijala, igranje online igara i sl.

Iz Supernove vas pozivaju da posjetite njihovu web stranicu i da naručite Super MOVE TV+NET paket za najbolje iskustvo gledanja televizije i surfanja internetom.

Više informacija možete saznati i pozivom Supernova Kontakt centra na broj 0800 30 630.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak