Integral toneri za bolje slike!

08.11.2018 08:06:22
Integral toneri za bolje slike!

INTEGRAL toneri su proizvedeni od sirovina koje su "sigurne" u smislu zdravlja i zaštite životne sredine.

Zašto INTEGRAL toneri?

Politika zaštite životne sredine

INTEGRAL-ova politika zaštite životne sredine podstiče recikliranje proizvoda gdje god i kada god je to moguće, kao i ponovna upotreba materijala za pakovanje

Sigurni po Vaše zdravlje

INTEGRAL-ovi toneri sadrže niske količine tonerske prašine. Stoga upotrebom INTEGRAL-ovih tonera spriječavate zdravstvene opasnosti

Recikliranje

INTEGRAL preporučuje reciklažu kertridža za laserske štampače. Ovaj cilj je podržan linijom proizvoda za obnovu kertridža laserskih štampača koji su u INTEGRAL-ovoj ponudi.

INTEGRAL toneri su proizvedeni od sirovina koje su "sigurne" u smislu zdravlja i zaštite životne sredine. Značajno smanjene količine otpadnog tonera se proizvode tokom procesa kopiranja / štampanja ako koristite INTEGRAL tonere. INTEGRAL toneri se proizvode kako bi imali dugotrajan životni ciklus i osigurali optimizovan životni vijek vitalnih komponenti mašine što je u skladu s politikom zaštite životne sredine i uštede resursa.

Iskoristiti prirodne resurse na najbolji mogući način i pri tome i zaštiti životnu sredinu je od velike važnosti. INTEGRAL toneri se proizvode tako da imaju dugotrajan životni ciklus i osiguravaju optimalan život vitalnih komponenti mašine.

Fixit d.o.o. Sarajevo nudi vam vrhunske KOMPATIBILNE tonere dizajnirane za optimizaciju performansi i vrijednosti, koji podliježu strogim procedurama kontrole kvaliteta prije nego izađu na tržište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak