NOA VIVO 4G - Brzi pristup internetu sa pouzdanim i povoljnim uređajem

23.05.2019 11:58:26
NOA VIVO 4G - Brzi pristup internetu sa pouzdanim i povoljnim uređajem

Vreva modernog grada, njegova sjajna svjetla i besane noći su nam uvjek bili inspiracija.

NOA CORE Vivo 4G

Vreva modernog grada, njegova sjajna svjetla i besane noći su nam uvjek bili inspiracija. Moderan i minimalistički izgled Vivo 4G je kao skrojen za ljude koji su kao i mi fascinirani divljinom betonske džungle!

Sljedeća generacija mobilne povezanosti

Mobilni internet je postao osnovna funkcija mobilnih telefona, dajući nam mogućnost nošenja čitavog svijeta informacija u našim džepovima. Vivo 4G je koncipiran od početka kao 4G uređaj, kombinirajući brzi pristup internetu sa pouzdanim i povoljnim uređajem. Četriput hura za 4G!

Kino u vašem džepu

Omjer ekrana od 18:9 je postao novi standard, brzo zamjenjujući ostale omjere. S obzirom da sve više ljudi gleda video sadržaj na mobilnim ekranima, ovaj se omjer pokazao optimalnim za videe širokog ekrana. Vivo 4G unosi ovu opciju u cjenovni rang gdje se obično ne nalazi, dajući vam filmsko mobilno iskustvo za djelić cijene!

Kompanija Connect Now d.o.o. je ovlašteni distributer NOA, ZTE i MyPhone mobilnih uređaja za područje Bosne i Hercegovine, te gaming opreme Japanskog proizvođača eBlue.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak