Bilo kad i bilo gdje – pametno upravljanje grijanjem (Foto)

29.11.2019 09:39:45

Jednostavno i energetski učinkovito grijanje pomoću regulacije grijanja Bosch EasyControl

Naporno ste radili i napokon dočekali zasluženi odmor. Rezervirali ste svoje odredište iz snova i provest ćete dva tjedna na veličanstvenim Karibima ili u zimskoj idili s cijelom obitelji. Međutim, brige vam stvara pomisao da će vas na povratku dočekati hladan dom. Razmišljate o tome da možda ostavite grijanje uključenim? Nema šanse! Znate i sami da bi vam onda račun za grijanje zadavao glavobolju. Tko na jednostavan, siguran i udoban način želi i iz daljine upravljati kućnim grijanjem može bez ikakvih poteškoća zahvaljujući regulaciji Bosch EasyControl CT200.

S regulatorom sustava grijanja Bosch EasyControl u samo jednom uređaju povezuje se inteligentna tehnologija, učinkovita regulacija toplinske energije i visoki komfor posluživanja uređaja. Zahvaljujući prepoznavanju prisutnosti ukućana s prijavljenim pametnim telefonima, automatski se smanjuje toplinski učinak grijanja čim ukućan izađe iz kuće. Tek nakon što se ukućan vrati kući, EasyControl ponovno regulira grijanje na višu temperaturu i time se može do 21% uštedjeti na troškovima grijanja. U kombinaciji s pripadajućom aplikacijom (App) i Bosch inteligentnim radijatorskim radio termostatima, EasyControl željenu temperaturu može individualno namještati u do 20 prostorija i prilagođavati je trenutačnim potrebama.

Jednostavno instaliranje i brzo puštanje u rad

Dovoljno je samo nekoliko zahvata da inteligentni regulator izvrši svoju funkciju: instalater spaja termostate na radijatore, instalira EasyControl na zid i spaja ga s Bus priključkom sustava grijanja. Nakon toga se EasyControl može bežično umrežiti s WLAN i svakim pojedinačnim termostatom.

Vizualno dopadljiv izgled

Bosch EasyControl ne postavlja samo mjerila vrijednosti inteligentne tehnologije, nego je i vizualno privlačan svojim modernim dizajnom. Svojom crnom ili bijelom staklenom površinom decentnog zaslona i bijelim kućištem elegantno se uklapa u stambeni prostor. Dvije LED pruge koje štede električnu energiju i dok regulator ne radi, osvjetljavaju zaslon i omogućavaju brzi pregled promjena postavki temperature ili smetnji u radu. To će regulator signalizirati decentnim svjetlom u različitim bojama.

Pametno upravljanje pruža vam sljedeće prednosti: možete u svega nekoliko koraka analizirati podatke o vlastitom grijanju, optimizirati energetsku potrošnju i prilagoditi rad svojih uređaja vlastitim potrebama. Pametno daljinsko upravljanje omogućuje vam upravljanje iz udobnosti vlastite fotelje, ali isto tako i s bilo koje lokacije na kojoj uživate u svom odmoru. Regulatorom temperature na zaslonu možete individualno podešavati sobnu temperaturu. Uz to moguće je podešavati sustav za grijanje i brzo mijenjati između različitih načina rada. Time vaš pametni telefon ujedno postaje kontrolni centar i omogućuje vam udobno upravljanje kućnim grijanjem. Mobilni regulator grijanja nije samo jednostavan za uporabu, već njime štedite i energiju, što će se pozitivno odraziti na vaš kućni budžet. Zahvaljujući tome možete bez brige dočekati sljedeći godišnji odmor!

Više informacija možete pronaći na internetskoj stranici: www.bosch-easycontrol.com

Tko na jednostavan, siguran i udoban način želi iz daljine upravljati kućnim grijanjem sada to može bez ikakvih poteškoća. Suvremenim sustavima za grijanje poput plinskih kondenzacijskih uređaja može se jednostavno upravljati bilo kad i bilo gdje.

Pametnim telefonom možete i dok ste na putu na jednostavan i siguran način upravljati kućnim grijanjem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak