Ne propustite! Promo ponuda paketa trigrama do 30.12.2019.

03.12.2019 08:23:08
Ne propustite! Promo ponuda paketa trigrama do 30.12.2019.

CAD / CAM / CAE / PLM / MES Industrijska softverska rješenja

CATIA je vodeće svjetsko rješenje za projektovanje i razvoj proizvoda. Najistaknutije  poslovne organizacije iz mnogih privrednih djelatnosti koriste ga za razvoj proizvoda koje vidimo i koristimo u svakodnevnom životu.

SIMULIA aplikacije ubrzavaju proces ocjenjivanja performansi, pouzdanosti, sigurnosti materijala i proizvoda prije odluke o izradi fizičkog prototipa.

DELMIA, integrisana u sklopu platforme 3DEXPERIENCE, pomaže različitim industrijama i pružaocima  različitih usluga da sarađuju, modiraju, optimiziraju i obavljaju svoje poslovne aktivnosti.

ENOVIA vam omogućava bezbjednu saradnju i zajednički razvoj kako biste izradili i sproveli u djelo uspešne planove, omogućavajući kontinuiranu optimizaciju, praćenje napretka u stvarnom vremenu uz poštivanje standarda i propisa.

CATIA se koristi za projektovanje, simulaciju, analizu i izradu proizvoda u raznim industrijskim granama. Dostupna je u dvije verzije, tj. platforme: V5 i 3DEXPERIENCE.

SIMULIA je kompletan paket moćnih i realističnih rješenja, koji korisnicima omogućavaju da istraže ponašanje proizvoda u realnim uslovima. Sadrži vodeće i dokazane softverske pakete kao što su Abaqus, fe-safe,Tosca, Isight, Simpack, CST, Xflow i mnoge druge.

DELMIA nudi rješenja za korištenje virtualnog svijeta modeliranja i simulacija sa operacijama u realnim uslovima, kako bi pružila kompletno rješenje svim relevantnim učesnicima u procesu.

ENOVIA otvara potpuno novu paletu mogućnosti za uspješno isporučivanje proizvoda i poslovnih inovacija koje stvaraju fantastična iskustva za vaše kupce.

Za više informacija o ponudi obratite se firmi CADCAM Solutions d.o.o. Sarajevo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak