Kolica za punjenje tablet i prijenosnih računala

15.01.2020 08:54:19
Kolica za punjenje tablet i prijenosnih računala

SBO kolica ovisno o modelu mogu primiti 24 ili 32 tablet/prijenosnih računala dijagonale do 17,3 inča.

Kolica za punjenje tablet i prijenosnih računala idealno su rješenje za škole, knjižnice, predavaonice, konferencijske dvorane, sobe za sastanke, drugim riječima za sva mjesta gdje je potrebno sigurno skladištenje i istovremeno punjenje tablet računala.

Tablet kolica imaju funkciju istovremenog punjenja baterija, sigurnu pohranu i lak prijenos IT opreme. SBO kolica ovisno o modelu mogu primiti 24 ili 32 tablet/prijenosnih računala dijagonale do 17,3 inča. Dvije police na izvlačenje za pohranu uređaja olakšavaju pristup i korištenje kolica. Separatori na utorima za tablete izrađeni su od Perspex / ABS plastične mase.

Servisni dio kolica (pristup naponskim letvama) odvojen je od korisničkog dijela što štiti od neoprezne manipulacije uređajima. Mehanizam za zaključavanje u 2 točke, na vratima korisničkog i servisnog dijela pruža zaštitu tablet računala od oštećenja i krađe.

Čvrsta i stabilna kolica su izrađena od čeličnog lima, bez oštrih rubova i istaknutih dijelova, te zaštićena postupkom plastifikacije. Dvije ergonomske ručke, četiri kotača koji mogu rotirati 360 stupnjeva omogućuju vrlo jednostavno prenošenje kolica za punjenje. Dva kotača imaju sigurnosnu kočnicu.
Kolica su zaštićena od strujnog udara, ugrađene naponske letve imaju prednaponsku zaštitu, a 4 aktivna ventilatora štite cijeli sistem od pregrijavanja.

PODIJELI:
TAGOVI: SBO kolica Salon Bankarske Opreme

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak