Genesis software

25.05.2020 09:51:22
Genesis software

GENESIS nudi rješenja u opciji web pristupa te nisu potrebna ulaganja u novu računarsku opremu.

Pis - poslovni software za male i srednje poduzetnike

Bis - zdrastveni software za klinike i ambulante koji rade na windows OS plaformi

Software koji će vrlo brzo omogućiti revolucionarne promjene u načinu rada i osigurati ogromne uštede kod korisnika, bilo da su u pitanju poduzetnici ili knjigovođe.

GENESIS nudi rješenja u opciji web pristupa te nisu potrebna ulaganja u novu računarsku opremu.

Genesis nudi rješenja za upravljanje poslovnim procesima, bez obzira jesu li to specifična rješenja za pojedina područja djelatnosti (npr. Zdravstvo, Industrija, Proizvodnja, Telekomunikacije, Trgovina …) ili standardizirana rješenja za više unutarnjih djelatnosti poduzeća (prodaja, marketing, servis, finansije…). Sva rješenja su dostupna u opcijama implementacije, nabavke ili najma.

BIS – bolnički informacijski sistem, integrabilni informacijski sistem za zdravstvene ustanove (ambulante, klinike, oliklinike ili bolnice) koji organizuje i informira rad cijele bolnice te tako štedi vrijeme i finansijska sredstva. BIS moduli uposlenicima Ustanove osiguravaju provođenje veće kvalitete liječenja te omogućuje da se više vremena posveti pacijentima, a ne administraciji. Informacijski sistem za bolnice intuitivan je i jednostavan za korištenje te je usklađen sa svim standardima struke i certificiran je od HZZO-a.

Upravljanje odnosima s korisnicima (CRM – Customer Relationship Management) ili bilo kojim drugim poslovnim entitetima (xRM)- pruža podršku poslovanju s ciljem razvoja dugoročnih, partnerskih odnosa s korisnicima ili drugim objektima poslovanja; omogućuje da ažurni podaci uvijek budu na jednom mjestu, dostupni sa bilo kojem lokacije putem web pristupa.

O rješenjima nadogradnje xRM platforme  kompanija GENESIS je slobodna ponuditi prilagođena informacijska rješenja za upravljanje i optimizaciju svih vrsta poslovnih procesa, bilo da se odnose na materijale i podatke (od projekata do masovne proizvodnje) ili osobe (profesionalne usluge).

PIS - poslovni informacijski sistem optimizira poslovne procese Ustanove. Oni uključuju materijalno i finansijsko poslovanje, te upravljanje kadrovima kao i evidencijom ulaznih i izlaznih računa. Osim navedenih funkcionalnosti sistem implementira i blagajničko poslovanje s mogućnost praćenja i analize poslovanja subjekta.

Integracija BIS-PIS-CRM rješenja, ostvarena s ciljem razmjene podataka, čime bi jednom unesen podatak u bilo kojem sistemu bio adekvatno iskorišten u svim drugim sistemima koji takvu informaciju mogu upotrijebiti za obradu, analizu i prezentaciju u smislu donošenja poslovnih odluka.

Upravljanje dokumentacijom i poslovnim procesima - upravljanje dokumentima i poslovnim procesima (DMS – Document Management System) prema zahtjevima korisnika i specifičnostima njihovih poslovnih procesa.

Izrada softvera po zahtjevu - razvoj softverskih rješenja za podršku specifičnih poslovnih procesa. Koriste se razne tehnološke platforme, poput Microsofta, Java i drugih a posebno se ističe mogućnost izrade jedinstvenih programskih rješenja za više-platformsku podršku mobilnim uređajima. Drugim riječima, rješenja za mobilne aplikacije se mogu izvršavati na sve tri vodeće mobilne platforme (iOS, Android i Windows Phone)

Više o bolničko - zdrastvenom softweru na linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak