Imtec i Intesa Sanpaolo Banka: 9% Popusta na cijeli asortiman

Digitalni kutak

Imtec i Intesa Sanpaolo Banka: 9% Popusta na cijeli asortiman

Ukoliko posjedujete bilo koju karticu Intesa Sanpaolo Banke, započnite ovo ljeto uz super pogodnosti!

22.06.2020 10:28:32 / Izvor: Akta.ba

"Ukoliko posjedujete bilo koju karticu Intesa Sanpaolo Banke, započnite ovo ljeto uz super pogodnosti! U želji da vam olakšamo kupovinu željenog proizvoda, omogućili smo vam akcijski popust u saradnji sa Intesa SanPaolo bankom." poručuju iz Imteca-a.

U periodu od 22. 6. – 12. 7. 2020. godine, na svim IMTEC prodajnim mjestima uključujući i webshop, plaćajte jednokratno i na rate karticama Intesa Sanpaolo banke i ostvarite 9% popusta. Popust se odnosi na cijeli prodajni asortiman.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail webprodaja@imtec.ba

IMTEC je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima putem prepoznatljivog lanca specijaliziranih trgovina IT opremom i digitalne platforme za online prodaju, www.imtec.ba.

Svakodnevno opskrbljujemo 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima. 

Za napredne poslovne korisnike na području čitave BiH stalno smo u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i našu uslugu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak