Rješenja za zaštitu okoliša

ROTO profesionalna rješenja za ekologiju i zaštitu okoliša

23.05.2023 12:31:38
Rješenja za zaštitu okoliša

ROTO sustavi za sakupljanje kišnice smanjuju upotrebu pitke vode u kućanstvu do 50%, što rezultira manjim troškovima.

Upravljačka jedinica

Jednostavna kontrola vašeg biološkog pročišćivača.

Biopročišćivači

ROTO uređaj za pročišćavanje radi sigurno i pouzadno, bez neželjenih mirisa i buke. Otpadne vode iz WC-a, kupaona, kuhinja i sličnih izvora zagađenja u kućanstvu pročišćuju se na toliki stupanj pročišćenosti, da se mogu ispustiti u okolinu.

Spremnici za kišnicu

ROTO sustavi za sakupljanje kišnice smanjuju upotrebu pitke vode u kućanstvu do 50%, što rezultira manjim troškovima. Kišnica se može koristiti za sve kućne potrebe, osim za piće i pripremu hrane.

Drenažna polja

Drenažni tuneli se koriste za dreniranje i sakupljanje oborinskih voda. Ovisno o načinu zatrpavanja tunela, sustav možemo ugraditi u zelene površine, ili površine sa prometnim opterećenjem.

Vodomjerno okno

Postavljanje brojila u vodomjerno okno nudi nekoliko prednosti, između njih i lakši pristup do brojila. Zbog njih je zaštita, kontrola, održavanje, servis i očitavanje brojila vrlo lakše.

Kanalizacijski šaht

ROTO kanalizacijska okna upotrebljavaju se kod kanalizacijskih sistema za gravitacijsku odvodnju fekalnih i oborinskih voda iz stambenih kuća, te za slivne i otpadne vode iz industrijskih postrojenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija