Rudarski institut Tuzla: Izrada studija uticaja na okoliš

27.05.2019 09:10:40
Rudarski institut Tuzla: Izrada studija uticaja na okoliš

Rudarski institut ovlaštena kompanija u BiH koja se bavi poslovima zaštite na radu

ZAŠTITA NA RADU I EKOLOGIJA

Rudarski institut je jedna od ovlaštenih kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi poslovima zaštite na radu i koja ima ovlaštenje za izradu studija uticaja na okoliš te u svom sastavu ima neophodne eksperte koji su u prethodnom periodu izradili više desetina Studija uticaja na okoliš.

Podsjećamo, Rudarski  institut  je  neovisno,  tržišno  orijentisano dioničko  društvo,  specijalizovano  za  inženjering, projektovanje, projektni menadžment i laboratorijska ispitivanja.

"Bazirano na znanju i iskustvu naših uposlenika kao i našoj posvećenosti da pružimo vrhunske usluge,  sa uspjehom  smo  završili  neke  od  najzahtjevnijih projekata u Bosni i Hercegovini", ističu iz Rudarskog instituta.

Misija instituta  je  konstantno  napredovanje  u  nauci  i tehnologiji   u   cilju   obezbjeđenja   kvalitetnih, ekonomičnih, društveno i okolišno prihvatljivih usluga za svoje klijente.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ekologija