Addiko paketići za male pacijente Kantonalne bolnice u Zenici

28.12.2020 12:20:49
Addiko paketići za male pacijente Kantonalne bolnice u Zenici

Akcija „Jedan paketić za jedan osmijeh" je akcija zaposlenika Addiko banke koja se realizuje već deset godina, a koju finansijski podržava i Addiko banka

Šezdesetak djevojčica i dječaka, pacijenata na klinikama Kantonalne bolnice Zenica, danas su zaposlenici Addiko banke obradovali novogodišnjim paketićima, koji su podijeljeni u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh".

„Boravak u bolnici, posebno najmlađim pacijentima, bez obzira na svu njegu koju imaju, nije ugodno iskustvo. Tokom praznika, taj je boravak još tužniji, jer su mali pacijenti uglavnom odvojeni od svojih porodica.  Drago mi je da smo, barem nakratko, uspjeli vratiti osmijehe na njihova lica i uljepšati im dan paketićima koje smo im podijelili", izjavila je Mela Salkić, voditeljica podružnice Addiko banke u Zenici.

Akcija „Jedan paketić za jedan osmijeh" je akcija zaposlenika Addiko banke koja se realizuje već deset godina, a koju finansijski podržava i Addiko banka. Ove će godine u okviru akcije biti obuhvaćeno 12 organizacija i institucija.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi