Podrška udruženju "Drina" Goražde

19.03.2021 07:46:15
Podrška udruženju 'Drina' Goražde

Predstavnici MKF MI-Bospo posjetili su udruženje i uručili simbolične poklone za djecu u klubu

Djeca sa posebnim potrebama trebaju podršku i osmijeh svih nas!

Udruženje Klub specijalnih sportova "Drina" Goražde, od 2007. godine predano radi sa djecom i omladinom  sa posebnim potrebama.

Članovi su djeca i omladina sa poteškoćama u razvoju, ali  krasi ih izuzetan osjećaj za prijateljstvo, druženje, sport – što im klub „Drina“ pruža uz veliku posvećenost i pažnju.

Predstavnici MKF MI-Bospo posjetili su udruženje i uručili simbolične poklone za djecu u klubu, a oni su im sa ponosom ispričali i o tome da sa Specijalne olimpijade BiH imaju  12 medalja osvojenih pojedinačno.

Gospodin Rasim Ligata, predsjednik kluba, istakao je u razgovoru da im mnogo znači podrška,  i da im je svaka pomoć značajna.

"Dajući, punimo srca" –  najbolje bismo opisali naše osjećaje i prenijeli svima poruku koju smo doživjeli tokom susreta sa divnim ljudima u ovom udruženju i u Goraždu, želimo im puno dobrog zdravlja i uspješan rad i dalje"

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi