INA i Energopetrol doniranli 10.000 KM SOS Dječijim selima prodajom Fresh Corner proizvoda

17.11.2021 09:32:54
donacija SOS Dječijim selima

SOS Dječijim selima u BiH donirano 10.000 KM izdvojenih od prodaje Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima .

Holdina i Energopetrol uspostavili saradnju sa SOS Dječijim selima u BiH i uručili donaciju u iznosu od 10.000 KM. Donacija će biti usmjerena na pokrivanje troškova namirnica za porodice iz SOS Dječijih sela u BiH. 

U proteklom mjesecu svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima bili su dio humane kampanje pod sloganom "Slavimo i djeci darujemo" organizirane povodom šestog rođendana brenda Fresh Corner. Kupovinom proizvoda pomogli su u stvaranju lijepih uspomena na porodični ručak djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Ceremoniji uručenja donatorskog čeka prisustvovali su predsjednik Uprave Holdine i Energopetrola Slavko Sić,  izvršna direktorica za maloprodaju i članica Uprave kompanija Holdina i Energopetrol Marijana Rajić, i članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

"Početak partnerstva sa SOS Dječjim selima u BiH od velike nam je važnosti jer na ovaj način pružamo podršku djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi i trudimo se, što je više moguće, uljepšati im svakodnevnicu. Drago nam je što su i naši vjerni kupci prepoznali ovu humanu akciju gdje smo zajednički, putem kampanje povodom Fresh Corner rođendana osigurali namirnice te ono što je još važnije, osvrnuli se na vrijedno djelovanje SOS Dječijih sela u BiH i njihovu misiju sa najmlađima", izjavila je Marijana Rajić, izvršna direktorica za maloprodaju Holdine i Energopetrola.

"Sretni smo što smo sa kompanijom INA i Energopetrol sklopili novo prijateljstvo puno istinske želje za stvaranjem lijepih uspomena za djecu bez roditeljskog staranja. SOS roditelji nastoje svakom djetetu pružiti posebnu pažnju, razumjeti njihove potrebe, a za sve porodice posebnu radost predstavljaju zajednički obroci u porodičnom okruženju. Hvala od srca našim novim prijateljima iz kompanije INA i Energopetrol što su odlučili da se pridruže našoj misiji kako bismo osigurali još mnogo zajedničkih obroka i lijepih trenutaka za djecu. Veliku zahvalnost dugujemo i svim kupcima Fresh Corner proizvoda koji su direktno podržali inicijativu i bili dio kampanje. Iskrene čestitke upućujemo svim uposlenicima i članovima Uprave povodom šest godina uspješnog poslovanja Fresh Cornera" izjavila je članica nacionalnog menadžment tima i direktorica odjela za prikupljanje sredstava i komunikacije SOS Dječijih sela u BiH Dženita Subašić.

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 218 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 255 socijalno ugroženih porodica. Više informacija o načinima kako podržati rad organizacije SOS Dječija sela u BiH možete saznati na web stranici www.sos-ds.ba.   

 

PODIJELI:
TAGOVI: donacija SOS Dječija sela

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi