addiko bank jedan paketić za jedan osmijeh lukavac jajce

Filantropi

Addiko novogodišnji paketići za socijalno ugrožene mališane u Lukavcu i Jajcu

U saradnji sa lokalnim centrima za socijalni rad predstavnici Addiko Bank Sarajevo podijelili su 50 paketića na području ove dvije općine.

30.12.2021 14:01:36 / Izvor: Akta.ba

Mališani iz Lukavca i Jajca su obradovani novogodišnjim paketićima Addiko banke.

U saradnji sa lokalnim centrima za socijalni rad predstavnici Addiko Bank Sarajevo podijelili su 50 paketića na području ove dvije općine.

"JU Centar za socijalni rad Jajce izražava veliku zahvalnost na Vašoj hvale vrijednoj donaciji novogodišnjih  paketića našim najmlađim korisnicima", izjavila je Indira Mehić – Ćejvan, direktorica Centra za socijalni rad u Jajcu. Riječi iskrene zahvalnosti na novogodišnjim paketićima za njihove najmlađe korisnike iskazali su i predstavnici Centra za socijalni rad iz Lukavca.

Paketići su podijeljeni u okviru akcije "Jedna paketić za jedan osmijeh" koju već jedanaestu godinu zaredom organizuju zaposlenici Addiko Bank Sarajevo uz finansijsku podršku banke. Ove godine je akcija započela donacijom paketića u Gradačcu, a slatkišima i igračkama su do sada obradovani socijalno ugroženi mališani sa područja Mostara, Konjica, Lukavca i Jajca. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi