Addiko zaposlenici paketićima obradovali mališane u Orašju i Novoj Kasabi

04.01.2022 12:31:40

Novogodišnje paketiće u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koju realizuju zaposlenici Addiko banke dobili su socijalno ugroženi mališani sa područja Orašja

Novogodišnje paketiće u okviru akcije „Jedan paketić za jedan osmijeh“ koju realizuju zaposlenici Addiko banke dobili su socijalno ugroženi mališani sa područja Orašja, te učenici prvih, drugih i trećih razreda iz povratničkih porodica sa područja Nove Kasabe, koji su školsku godinu završili sa Addiko paketićima.

„Fokus ove naše akcije je na djeci iz socijalno osjetljivih kategorija. U skladu s tim, ostvarili smo saradnju sa institucijama koje se bave zaštitom ovih kategorija djece, kako bismo i njima, barem na kratko, uljepšali praznike i obradovali ih paketićima“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke Sarajevo, te dodao da je na ove dvije lokacije podijeljeno više od 60 paketića.

Projekat „Jedan paketić za jedan osmijeh“ se realizuje već jedanaestu godinu zaredom sa ciljem podrške bolesnoj i socijalno ugroženoj djeci tokom novogodišnjih praznika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi