BBI banka i Rijaset IZ u BiH obezbijedili 1.000 ramazanskih paketa za porodice širom BiH

28.04.2022 10:20:07

Već osmu godinu zajedno sa BBI bankom Rijaset Islamske zajednice u BiH realizira akciju podjele paketa za hiljadu porodica koje su u stanju potrebe.

Bosna Bank International (BBI) u saradnji sa Rijasetom Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, nastavili su i ove godine tradicionalnu humanitarnu akciju podjele paketa hrane za hiljadu najpotrebitijih  porodica širom Bosne i Hercegovine.

"Sretni smo da na ovaj način tokom mjeseca ramazana, uoči Bajrama, unesemo malo topline i vedrine u kuće građana širom BiH. Nadamo se da će ovakve aktivnosti podstaći i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je pomoć zaista potrebna" - kazao je Dino Selimović, direktor Marketinga i komunikacija BBI banke.

Već osmu godinu zajedno sa BBI bankom Rijaset Islamske zajednice u BiH realizira ovu akciju podjele paketa za hiljadu porodica koje su u stanju potrebe.

"Ove godine smo odlučili da pakete dostavimo u svih devet muftijstava i to za naše povratnike. Na ovaj način želimo izraziti solidarnost sa njima,  pokazati brigu i poručiti im da nisu sami. Zahvaljujemo se BBI banci koja svojim postupcima  pokazuje da je društveno odgovorna institucija  i zahvaljujemo se  kompaniji Klas koja sudjeluje u ovom projektu sa nama" - izjavio je, Ibrahim ef. Malanović rukovodilac Ureda za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi