MI-BOSPO: Podrška uličnoj utrci "Trči za zdravlje Kladanj 2022"

24.05.2022 09:43:24
MI-BOSPO: Podrška uličnoj utrci 'Trči za zdravlje Kladanj 2022'

Udruženja žena Žena-Ženi Kladanj iz Kladnja organizovali su uličnu utrku pod nazivom "Trči za zdravlje Kladanj 2022", a organizovanje je podržao i MI-BOSPO.

Udruženja žena Žena-Ženi Kladanj iz Kladnja veoma vrijedno radi na jačanju zajednice i daje doprinos poboljšanju kvaliteta života u Kladnju.

Organizovali su uličnu utrku pod nazivom "Trči za zdravlje Kladanj 2022", a organizovanje je podržao i MI-BOSPO.

"Mnogo smo zahvalni MI-BOSPO-u za pruženu podršku, to nam je jako puno značilo. Uz zajedničke napore uspjeli smo organizovati sve, i okupiti 500 učesnika iz više gradova Bosne i Hercegovine. Posebno nam je drago što su među učesnicima bila i djeca sa smetnjama u razvoju. Zaista je neopisiv osjećaj vidjeti osmijeh na njihovim licima." – kazala je Nevzeta Šečić, koordinator udruženja.

MI-BOSPO pozdravlja inicijative koje doprinose jačanju lokalne zajednice. Održavanjem ove utrke, namjera je bila ponuditi sadržaj koji će imati pozitivan uticaj na stanovnike Kladnja, a kojim će se ujedno promovisati i zdraviji način života.

Članovima UŽ Žena-Ženi Kladanj želimo mnogo sreće u daljem radu.

MI-BOSPO vaš vjetar u leđa

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi