BBI banka donirala sredstva za 11 udruženja i organizacija za djecu i oboljele širom BiH

14.07.2022 12:31:08
BBI banka donirala sredstva

Iz BBI banke se nadaju da će ove donacije donijeti radost i olakšati rad ovim udruženjima.

Bosna Bank International (BBI) kao banka koja u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađenu brigu za društvo u kojem posluje novčanim donacijama podržala je rad 11 udruženja i institucija sa područja BiH i to: "Udruženje oboljelih od cerebralne paralize i distrofije BPK Goražde", "Udruženje Colibri Sarajevo – za podršku porodicama sa djecom i osobama sa poteškoćama u razvoju", "Merhamet-Kupres", "JU Centar za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama Zeničko-dobojskog kantona", "Udruženje "Zmajevo srce" Tuzla – za podršku djeci/osobama sa Down sindromom", Udruženje žena "Jadar“ Konjević polje", "Udruženje porodica i prijatelja djece oboljele od leukemije i drugih malignih oboljenja "Pipol" Tuzla", "Udruženje za pomoć i potporu djeci osnovnoškolskog uzrasta "Osnovac" Travnik", Udruženje oboljelih od malignih oboljenja grada Cazina, Udruženje "Samostalan korak" Vogošća i "Udruženje Roma "Amaro Kham-Naše sunce" iz Visokog. 

"BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima što podrazumijeva etički pristup i partnerski odnos prema svakom klijentu. Stoga je briga za najranjivije kategorije u društvu u kojem poslujemo prirodan slijedih naših aktivnosti. Nadamo se da će ove donacije  donijeti radost i  olakšati rad ovim udruženjima. Zahvalni smo našim klijentima, kako fizičkim, tako i pravnim licima koji  su prepoznali značaj društveno odgovornih projekata i  svojom lojalnošću podržavaju naš rad", saopćeno je iz  BBI banke.

PODIJELI:
TAGOVI: BBI banka donacije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi