Pomoć pogođenim u zemljotresima

BBI banka donirala 50.000 KM za pomoć pogođenim u zemljotresima u Turskoj i Siriji

08.02.2023 15:05:22
bbi bank donacija turska sirija zemljotres

Sredstva su uplaćana putem Islamske zajednice u BiH koja je pokrenula akciju pod nazivom “Od Bošnjaka s ljubavlju”.

BBI banka donirala je 50.000 KM za pomoć pogođenim u zemljotresima u Turskoj i Siriji. Sredstva su uplaćana putem Islamske zajednice u BiH koja je pokrenula akciju pod nazivom “Od Bošnjaka s ljubavlju”.

„Duboko suosjećamo sa žrtvama razornih zemljotresa u Turskoj i Siriji. Kao institucija koja u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađenu brigu za najranjivije kategorije društva uključili smo se u akciju pomoći odmah kako bi i na ovaj način dali podršku nastradalim. BBI banka posluje u skladu sa islamskim finansijskim principima što podrazumijeva etički pristup prema svakom čovjeku. Naša briga za najranjivije kategorije u društvu prirodan je slijedih naših aktivnosti. Nadamo se da će ova donacija barem malo olakšati svakodnevni život stradalima u zemljotresima u Turskoj i Siriji“, saopćeno je iz BBI banke.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi