Podrška sportskih događaja

Supernova podržala rad brojnih lokalnih sportskih kolektiva

14.07.2023 14:32:07
supernova podrška sportskih događaja

Motivacija je jedna od najvažnijih karakteristika svih sportista. Kao i u poslu, uz motiv, put do cilja i uspjeha mnogo je lakši.

Kompanija Supernova u prethodnom periodu podržala je sportske događaje i sportske kolektive koji, kako kažu iz ove kompanije, svojim radom, zalaganjem i potencijalom zaslužuju pažnju javnosti uz želju stvaranja još većeg motiva svima njima da se i dalje aktivno bave sportom i nižu velike rezultate.

OKK Igman Istočna Ilidža postao je prvak Republike Srpske za košarkašice, te će od naredne sezone nastupati u elitnom rangu bh. košarke. Supernova je postala prijatelj ovog izvanrednog kluba, a šampionkama je kompanija obezbijedila majice za trening.

Streetball 3x3 u Doboju jedan je od najprestižnijih turnira te vrste kod nas, a svi posjetioci turnira mogli su uživati u besplatnom Supernova internetu.

Odbojkašice bijeljinskog Libera ponosno su branile svoje boje u Prvoj ligi Republike Srpske, a Supernova im je bila podrška na putu ka što boljem plasmanu.

Ova kompanija podržala je i rad FK Drina Zvornik, kluba sa bogatom tradicijom i dugogodišnjim učešćem u najvišim takmičarskim rangovima Republike Srpske i BiH.

Članovima FK Zvijezda Kakmuž Supernova je obezbijedila majice za trening kako bi i ovaj mali petrovski klub imao još bolje uslove za rad.

Pažnju ovog telekomunikacionog operatera privukli su i FK Željezničar Doboj kao klub sa dugom i bogatom istorijom i FK Rudar Stanari kojima su pružili tehničku podršku u vidu njihovih usluga.

Mnogi su saglasni da je karate više od sporta. Karate gradi karakter, njeguje skromnost, smirenost i sve najveće ljudske vrline.

Supernova je podržala i ovaj plemeniti sport i to kroz dva izuzetna sportska kolektiva.

Kompanija je postala partner Karate kluba Slavija iz Istočnog Sarajeva i Karate kluba Zanshin iz Banjaluke.

Članovi oba kluba ostvaruju impresivne rezultate na tatamiju, ali ono najvažnije, njihovi treneri se trude da svi oni postanu izgrađene ličnosti i što bolji ljudi.

Iz Supernove naglašavaju da će nastaviti prepoznavati trud, rad, potencijal i ulagati u mladost kako bi bili mala spona ka uspjehu mnogih sportista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi