Donacija

WIEBERR učestovao u donaciji za JZU Dom Zdravlja Zvornik i JZU Bolnica Zvornik (Foto)

12.09.2023 08:54:25

WIEBERR se odazvao kampanji Udruženja "Srcem za Podrinje" za donaciju sredstava JZU Dom Zdravlja Zvornik i JZU Bolnica Zvornik

WIEBERR se odazvao kampanji Udruženja "Srcem za Podrinje" za donaciju sredstava JZU Dom Zdravlja Zvornik i JZU Bolnica Zvornik. Dr. Samir Vildić, generalni direktor firme WIEBERR, zajedno sa predstavnicima Udruženja "Srcem za Podrinje" juče je posjetio JZU Dom Zdravlja Zvornik i JZU Bolnicu Zvornik i tom prilikom je uručena vrijedna donacija ovim zdravstvenim ustanovama.

Direktor JZU Bolnica Zvornik, Ivan Popović, uručio je zahvalnice za društvenu odgovornost i vrijednu donaciju predstavnicima udruženja "Srcem za Podrinje", kao i generalnom direktoru WIEBERR-a.

Donacija se sastoji od različitih higijenskih proizvoda, kao i 40 paketića u vidu voća i vode za pacijente u bolnici i 40 paketića za djecu na bolničkom liječenju.

“Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo na ukazanoj prilici da učestvujemo u ovom lijepom projektu”, poručili su iz WIEBERR-a.

PODIJELI:
TAGOVI: WIEBERR donacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi