Podrška lokalnoj zajednici

Za Centar "Koraci nade" donacija u iznosu od 5.000 KM

09.11.2023 15:43:02
dm tc bingo tuzla donacija centru koraci nade

Ponovni početak rada dm prodavnice u TC Bingo City Centru je obilježio društveno-odgovornim djelovanjem.

Preuređena dm prodavnica otvorena u TC Bingo City Centar u Tuzli

Popusti i iznenađenja za kupce

Na adresi Mitra Trifunovića 2, u TC Bingo City Centar u Tuzli danas je, nakon preuređenja, s radom ponovo počela dm prodavnica. U osvježenom prodajnom prostoru kupci mogu uživati u još potpunijem ugođaju kupovine proizvoda iz bogatog dm asortimana koji je od sada proširen s beauty uređajima i hranom za sportiste.

Povodom preuređenja ovog prodajnog objekta dm je za sve kupce priredio brojne poklone, popuste i iznenađenja. Tako je za svaku kupovinu dm poklanjao ceker, dok je sve kupce za potrošenih 30 KM ili više na kasi čekao mali znak pažnje. Kupcima čiji je račun iznosio 70 KM ili više dm je poklonio peškir ili kišobran. Osim navedenog, kupci su danas mogli uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu, a ovaj popust moći će iskoristiti i naredna dva dana, tačnije do 11.11.2023.

Za Centar „Koraci nade“ donacija u iznosu od 5.000 KM

Ponovni početak rada ove prodavnice dm je obilježio društveno-odgovornim djelovanjem te je Centru „Koraci nade“ iz Tuzle uručio donaciju u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka. Kao prvi dnevni centar u BiH za djecu s višestrukim smetnjama djeluje još od 1994. godine, a danas 185 korisnika različitih stepena i kategorija ometenosti u razvoju, u dobi do 28 godina, u njemu pronalazi neophodnu podršku i pomoć. 

„Programske aktivnosti centra provodi 17 stručnih osoba, među kojima su defektolozi, logopedi, fizijatri i brojni drugi, uz povremeno angažovanje volontera. Multidisciplinarnim stručnim pristupom pružamo podršku s edukacijskog, rehabilitacijskog i socijalnog aspekta za djecu i njihove porodice. Tokom 29 godina postignuti su sjajni rezultati, ali nažalost, zbog povlačenja donatorske podrške, a u slučaju da sistemska izostane, prijeti nam zatvaranje. Zato nam je svaka donacija od velikog značaja jer povećava izglede da nastavimo rad. Od srca se zahvaljujemo kompaniji dm na ovoj vrijednoj donaciji koju ćemo iskoristiti za nabavku didaktičkog materijala i IT opreme što će unaprijediti individualni i grupni rad s našim korisnicima“, izjavila je Jasmina Krivošija, direktorica Centra „Koraci nade“.

Donaciju je uručila Lejla Andrić, menadžerica prodajnog područja i tom prilikom izjavila: „Preuređenjem naših prodajnih objekata i širenjem asortimana želimo uspješno odgovoriti na potrebe naših kupaca za novim, drugačijim proizvodima, ujedno vodeći računa da se u našim prodavnicama uvijek osjećaju ugodno. Neizostavna je i podrška lokalnoj zajednici čiji smo dio, te svaki naš poslovni uspjeh rado dijelimo.“

Nagradna igra do 16.11.2023. godine

Povodom početka rada preuređene dm prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 16.11.2023. godine. Prva nagrada je GPS sat za trčanje i triatlon GARMIN Forerunner 955 White, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, dok je kao treću nagradu dm osigurao 10 dm poklon paketa u vrijednosti od po 50 KM.

Prednosti kupovine u dm-u

Široki dm asortiman, ugodna atmosfera prodajnih objekata te ljubazno osoblje vodeći su razlozi zašto kupci vole kupovinu u dm-u i biraju za sebe željene proizvode iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za bebe i djecu te za održavanje higijene domaćinstva. Dodatni motiv je i činjenica da su svi proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a uz jednostavno korištenje aplikacije 'Moj dm' i dm active beauty programa lojalnosti kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Radno vrijeme

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi adresi Mitra Trifunovića 2, u TC Bingo City Centar u Tuzli, je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00,  nedjeljom od 9:00 do 20:00 dok je praznicima prodavnica zatvorena.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 17 godina dm se sa više od 1.100 zaposlenika i 88 prodavnica u 46 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija. U poslovnoj godini 2022/23. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 344,1 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata više od 13.400 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je 30 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend !t up, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

dm u BiH imidž Najpoželjnijeg poslodavca, priznanja koje mu je dodijeljeno devet puta, od toga sedam puta zaredom, gradi kontinuiranom brigom o zaposlenicima te im, uz brojne pogodnosti kao što su redovni sistematski i stomatološki pregledi, školovanja i edukacije, svake godine isplaćuje regres i 13. platu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi