Vrijedna donacija lokalnoj zajednici

Donacija u iznosu od pet hiljada KM za Udruženje žena oboljelih od karcinoma "Zmajice"

30.11.2023 14:08:13
dm gradačac

Povodom otvorenja nove prodavnice u Gradačcu dm je uručio donaciju u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka Udruženju Zmajice.

Otvorena prva dm prodavnica u Gradačcu

Najveći drogerijski lanac u Bosni i Hercegovini, dm drogerie markt bogatiji je za još jednu prodavnicu otvorenu u Gradačcu na adresi Sarajevska bb u sklopu Ris Park-a. Kupci iz ovog područja sada mogu uživati u kupovini proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, make up proizvode, zatim proizvode za njegu kose i tijela, bebe i djecu, kao i proizvode za domaćinstvo.

Na dan otvorenja dm je pripremio brojna iznenađenja i pogodnosti. Svi kupci na poklon su dobili ceker, a za kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više mali znak pažnje, dok je za potrošenih 60 KM ili više dm kupce nagradio kišobranom. Otvorenje nove prodavnice obilježila je šarena zabava za najmlađe koja je trajala od 12 do 18 sati.

Osim navedenog, u periodu od 30.11. do 2.12.2023. godine, svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Vrijedna donacija lokalnoj zajednici

Povodom otvorenja nove prodavnice dm je uručio donaciju u iznosu od pet hiljada konvertibilnih maraka Udruženju žena oboljelih od karcinoma dojke i drugih malignih oboljenja „ZMAJICE“. Udruženje je osnovano 2018. godine i trenutno broji 48 registrovanih članica.

„Cilj našeg udruženja je dizanje svijesti o karcinomu, okupljanje već oboljelih žena kao i psihosocijalna podrška oboljelima kroz radionice i razna predavanja stručnjaka iz oblasti onkologije, radiologije i psihologije. Donaciju od kompanije dm planiramo utrošiti na prevoz članica do UKC Tuzla, s obzirom na to da sve žene (oboljele) imaju velike izdatke, a pritom često moraju da putuju do Kliničkog centra. Osim toga kupit ćemo i printer/kopir aparat za naše udruženje“, kazala je Zijada Zrnić, predsjednica Udruženja „Zmajice“.

Donaciju u ime kompanije dm uručio je Adnan Jašarević, menadžer prodajnog područja, koji je tom prilikom kazao: „Otvorenjem prve dm prodavnice u Gradačcu bliži smo našim kupcima koji na ovom području nisu imali priliku uživati u jedinstvenom iskustvu kupovine u našim prodavnicama. dm prodajna mreža sada broji 89 prodavnica širom BiH, uz dm online shop.  Kontinuiran rad na unapređenju prostora i ambijenenta postojećih dm prodavnica i proširenju prodajne mreže, dm active beauty program lojalnosti te 'Moj dm' aplikacija, samo su neki od razloga zbog kojeg je kupovina u dm-u zaista jedinstven doživljaj.“

Nagradna igra

Posebna radost za sve kupce je i nagradna igra, koja traje do 7.12, a u okviru koje će moći osvojiti tri vrijedne nagrade. Prva je SAMSUNG štapni baterijski usisivač, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, a treća je 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice u Gradačcu je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, nedjeljom radi od 10:00 do 18:00 sati, dok je prazničnim danima zatvorena.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi