5.000 KM

Donacija u iznosu od 5.000 KM Udruženju za djecu sa smetnjama u razvoju "Dječija nada"

07.12.2023 13:03:24

Donacija za nabavku sportske opreme

Na adresi Karakaj bb, u sklopu Retail Parka, danas je u Zvorniku otvorena nova dm prodavnica, druga u ovom gradu. Na još jednoj adresi, kupci iz ovog područja sada mogu uživati u kupovini proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama iz širokog dm asortimana koji uključuje ekološki prihvatljive proizvode i organsku hranu, make up proizvode, zatim proizvode za njegu kose i tijela, bebe i djecu, kao i proizvode za domaćinstvo.

Na dan otvorenja, dm je kupce nagradio brojim pogodnostima: Tako je svaki kupac na poklon dobio ceker, a malim znakom pažnje nagrađeni su kupci čiji račun je iznosio 30 KM ili više. Kupcima čiji je račun iznosio 70 KM ili više dm je poklonio kišobran ili peškir. Zabave nije nedostajalo ni za najmlađe – za njih je upriličena šarena zabava u periodu od 12 do 18 sati. Osim navedenog, kupci će do 09.12. uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu.

Donacija za nabavku sportske opreme

Otvorenje nove prodavnice, dm je i ovaj put obilježio društveno – korisnim angažmanom te je Udruženju za djecu sa smetnjama u razvoju „Dječija nada“ uručio donaciju od 5.000 KM.

„Udruženje „Dječija nada“ ulaže velike napore da svojim članovima obezbijedi što više aktivnosti, tako u okviru projekta „U zmajevom gnijezdu“ ponedjeljkom i srijedom u dva termina drugarići rade vježbe sa fizioterapeutom. Utorak je predviđen za bioskop kada se prikazuju animirani filmovi, četvrtak je namijenjen za izlazak u kafić, a petak je organizovana radionica druženje tipične djece sa netipičnom u saradnji sa osnovnom školom. Osim toga organizatori smo raznih ekskurzija i obilježavanja bitnih datuma za ovu kategoriju. Donaciju želimo da utrošimo na obezbjeđivanje sportske opreme za  učesnike projekta „U zmajevom gnijezdu - za 20 osoba  patike i trenerke“, poručio je Nenad Stevanović, fizioterapeut udruženja „Dječija nada“.

Ček donacije uručila je Lejla Andrić, menadžerica prodajnog područja dmBiH te tom prilikom kazala: „Otvorenjem druge dm prodavnice u Zvorniku, naša prodajna mreža sada broji 90 prodavnica širom BiH. Konstantno osluškujemo potrebe naših kupaca te u skladu s tim planiramo i nova otvorenja i preuređenja postojećih dm prodavnica kako bi imali jedinstven doživljaj kupovine. Izuzetno nas raduje i što imamo priliku da podržimo rad lokalne zajednice.“

Nagradna igra

Povodom početka rada nove prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 14.12.2023. godine. Prva nagrada je GARMIN Forerunner 955 pametni sat, druga je Tefal pegla za vertikalno peglanje,  dok će deset sretnih kupaca osvojiti dm poklon kartice u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Retail Parku je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sati, dok su nedjelja i dani praznika neradni dani.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi