iz saradnje u prijateljstvo

Porsche BH i JU Mjedenica organizovali Proljetni bazar

18.04.2024 15:34:02
porsche proljetni bazar

Porsche BH i JU Mjedenica organizovali Proljetni bazar

U prostorijama Porsche Sarajevo održan je drugi po redu Proljetni bazar u organizaciji kompanije Porsche BH d.o.o. Sarajevo. Ovaj događaj je nastao kao nastavak saradnje između kompanije Porsche BH i JU Mjedenica, Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece, koja se manifestuje kroz organizaciju zajedničkog bazara.

„I ove godine smo ponovo organizovali Proljetni bazar kako bismo podržali aktivnosti Zavoda Mjedenica i omogućili da se plasiraju proizvodi od keramike, drveta i stakla koje učenici u okviru svoje nastave u raznim radionicama proizvode. Pored toga, naše uposlenice su donirale domaće torte i kolače i ručno rađene igračke kako bi podržale rad ustanove. Naša kompanija kroz razne projekte brine o društvenoj zajednici te su planirane dodatne aktivnosti povezivanja sa ovom ustanovom“, kazala je Belgin Arnautović, PR menadžerica kompanije Porsche BH.

„Sa velikim zadovoljstvom smo drugu godinu za redom realizovali zajedničku aktivnost predstavljanja naših unikatnih radova na Proljetnom bazaru u predivnoj atmosferi prodajnog salona Porsche Sarajevo. Zaposlenici kompanije Porsche BH su učinili da se djeca i uposlenici JU Zavoda Mjedenica osjećaju ugodno te je saradnja prerasla u prijateljstvo. Također je napravljen dogovor za druge oblike saradnje. Veliko hvala menadžmentu i svim zaposlenicima Porsche BH“, dodala je Zumreta Jeina, direktorica JU Mjedenica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi