Napravi logo agencije i osvoji vrijednu nagradu

05.05.2015 13:57:32
Napravi logo agencije i osvoji vrijednu nagradu

Rad koji bude odabran za zvanični logotip JU „Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ bit će nagrađen sa...

Cilj konkursa je izrada logotipa za Javnu Ustanovu „Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ i da pronađe kvalitetno, originalno i jednostavno rješenje logotipa, primjenljivo na svim savremenim sredstvima poslovne i vizualne komunikacije.

Jedan kandidat može učestvovati sa više prijedloga. Konkursni rad treba da sadrži logotip vektorskog fortmata. Idejno rješenje treba da ima kolor i crno-bijelu varijantu sa punim nazivom ( JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca), ispisanim latiničnim pismom kao i englesku verziju gore navedenog.

Konkurs je otvoren do 10. maja 2015.

Konkursni rad poslati na info@agencija-jajce.ba, u jepg i png formatu.

Rad koji bude odabran za zvanični logotip JU „Agencije za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ bit će nagrađen sa 500,00 KM.

Agencija zadržava pravo neprihvatanja ponuđenih prijedloga i ne snosi troškove za učešće autora u postupku nadmetanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi