Nagradna igra Hypo banke: Karticom plati da se isplati

07.05.2013 12:25:02

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Karticom plati da se isplati", za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Electron i Hypo Visa Revolving platnih kartica.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. pokrenula je nagradnu igru pod nazivom „Karticom plati da se isplati", za svoje klijente, korisnike Hypo Visa Electron i Hypo Visa Revolving  platnih kartica.

Pravo sudjelovanja  u nagradnoj igri imaju korisnici navedenih Hypo platnih kartica, koji za vrijeme trajanja nagradne igre (od 1. 5.2013. do 30. 5.2013.) naprave najmanje pet transakcija plaćanja roba i usluga u zemlji i inozemstvu na prodajnim mjestima (POS terminalima) ili putem interneta, u ukupnoj vrijednosti od najmanje 50 KM.

Fond nagrada je u vrijednosti 6.000 KM, a biti će raspodijeljen na tri nagrade: prva nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protuvrijednosti 3.000 KM, druga nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protuvrijednosti  2.000 KM,  i treća nagrada - Hypo Visa Poklon kartica sa iznosom novčane protuvrijednosti 1.000 KM.

Nagradno izvlačenje biti će  održano 12. 6. 2013. godine u 12.00h u prostorijama banke.

Banka će rezultate nagradnog izvlačenja objaviti u najmanje jednoj dnevnoj novini  u roku od sedam dana od dana izvlačenja dobitnika, te na svojoj web stranici:

www.hypo-alpe-adria.ba.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi