Nastavak podrške Sberbank BH SOS Dječijim selima u Bosni i Hercegovini

04.05.2016 13:29:45
Nastavak podrške Sberbank BH SOS Dječijim selima u Bosni i Hercegovini

Saradnja Sberbank BH sa SOS Dječijim selima u BiH započeta prošle godine uspješno je nastavljena.

Saradnja Sberbank BH sa SOS Dječijim selima u BiH započeta prošle godine uspješno je nastavljena. Povodom 22. rođendana SOS Dječijih sela u BiH Sberbank BH je uručila donaciju kućanskih aparata za potrebe Dječijeg sela.

"Značajnije od ovih poklona je činjenica da smo animirali još jednog donatora za SOS Dječija sela. Tokom nabavke neophodnih kućanskih uređaja pozvali smo našeg poslovnog partnera, kompaniju DOMOD, da pruži podršku SOS Dječijim selima. Zadovoljstvo nam je što su oni prihvatili naš poziv i dodatno uljepšali rođendansko slavlje", naglasio je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije Sberbank BH.

"Istinski smo zahvalni Sberbank BH i kompaniji Domod na donaciji koja je odmah stavljena u funkciju u SOS Dječijem selu Gračanica. Dragi prijatelji koji nam pružaju podršku, omogućavaju da s pravom možemo reći kako djeca koja odrastaju u SOS porodicama imaju najkvalitetniju brigu. Već drugu godinu Sberbank BH podržava rad SOS Dječijih sela BiH, a od ove godine smo dobili i nove prijatelje, kompaniju Domod. Dragim našim prijateljima želimo zahvaliti u ime 278 djevojčica, dječaka i mladih koji odrastaju u brizi SOS Dječijih sela BiH", izjavila je Una Mesić, corporate fundraiser. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi