Amko Komerc nastavlja sa podrškom FK Sarajevo

07.08.2017 08:24:51
Amko Komerc nastavlja sa podrškom FK Sarajevo

Jedan od najboljih lanaca maloprodaje u Bosni i Hercegovini, Amko Komerc, podržati će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni.

Jedan od najboljih lanaca maloprodaje u Bosni i Hercegovini, Amko Komerc, podržati će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednoj sezoni. Naime, ovaj poznati lanac trgovina potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa Bordo klubom, te je na taj način još jednom pokazao svoju društenu odgovornost, podržavajući profesionalne sportske kolektive u skladu sa svojim mogućnostima.

Ova domaća kompanija kontinuirano unapređuje svoje usluge kroz poboljšanje ponude, cijena, kvaliteta usluge i širenje maloprodajne mreže, s ciljem povećanja cjelokupnog poslovanja. Vodeći se sloganom da je prioritet da zadovoljan i lojalan kupac kupuje kvalitetno, povoljno i ugodno, čini Amko Komerc jednim od vodećih na našem tržištu. U Sarajevu, Amko Komerc ukupno ima 65 poslovnih jedinica, a osim glavnog grada BiH, Amko prodavnice se nalaze i u Mostaru, Jablanici i Konjicu.

"S velikim zadovoljstvom i ove sezone ponosni smo partneri Fudbalskog kluba Sarajevo. Amko komerc, podržava  niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu. Posebnu pažnju uvijek smo posvećivali projektima vezanim uz dobrobit djece i mladih jer  pozitivan stav o životnom okruženju i zdravom načinu života mora se razvijati od najmlađe dobi.  Vjerujemo u dugoručnu sportsku perspektivu naših klubova, a to potvrđujemo i ove godine te nastavljamo sa uspješnom saradnjom sa FK Sarajevo", kazala je Minela Džuho direktor marketinga Amko komerca.

“Zahvaljujemo se na podršci i povjerenju Amko Komerca za protekli period. Drago nam je da će se saradnja nastaviti i proširiti u 2017. godini. Amko Komerc je idealan partner za potrebe Fudbalskog kluba Sarajevo te će ova saradnja biti  vezana  i za Akademiju Fudbalskog kluba Sarajevo, a vjerujemo da će ista biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo i u nadolazećim godinama. Preporučujemo svim našim navijačima da posjete prodavnice Amko Komerca, podrže domaći brend i uvjere se u kvalitet usluge koje pruža naša domaća kompanija, te da kroz kupovinu za potrebe domaćinstva indirektno podrže voljeni klub”, izjavila je Anela Potura, ispred FK Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi