Donacija igračaka Roditeljskoj kući u Banjaluci

19.02.2020 08:41:41
Donacija igračaka Roditeljskoj kući u Banjaluci

Obilježavanje Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti

Povodom Svjetskog dana djece oboljele od malignih bolesti koji se obilježava svakog 15. februara kompanija Blicnet je obnovila fond igračaka u Roditeljskoj kući u Banjaluci. Djecu stanare Roditeljske kuće obradovali smo sa biciklima, triciklima, romobilima, edukativnim igračkama i video igricama.

Donaciju su uručili u Roditeljskoj kući u prisustvu upravnice kuće Katice Kerkez i psihologa Aleksandre Vojvodić, kao i predsjednika Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” gospođe Dijane Berić.

Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” u susret Danu djece oboljele od raka organizuje dodatni niz aktivnosti da bi iznova privukli pažnju javnosti, medija i kompanija i naglasili potrebu kontinuiranog učešća u podršci djeci koja po više mjeseci borave na liječenju na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske i u Roditeljskoj kući u Banjaluci.

Poznato je da Roditeljska kuća iz donacija nabavlja sredstva za higijenu, igračke, školski pribor i druge materijale kako bi obezbijedili potrebna sredsta za redovno funkcionisanje kuće te je odziv kompanija u pomoći uvijek od izuzetne važnosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi