SK Tradeing Sarajevo: Zavidan broj uspješno realizovanih poslova

04.04.2014 15:55:50
SK Tradeing Sarajevo: Zavidan broj uspješno realizovanih poslova

SK Tradeing se bavi sistemskom integracijom srednje velikih i velikih informacionih sistema, konsolidacijom i virtualizacijom.

SK Tradeing d.o.o. je partner vodećih IT kompanija kao što su: IBM, Lenovo, Microsoft, Cisco, HP, Lexmark, Olivetti, Fortinet, Vmware, Dell.

SK Tradeing se bavi sistemskom integracijom srednje velikih i velikih informacionih sistema, konsolidacijom i virtualizacijom. Pored navedenog posjeduje jedan od najmodernijih sistema za satelitsko praćenje i nadzor nad flotom vozila. SK Tradeing je jedna od pet registrovanih proizvođača fiskalnih uređaja u FBiH.

Iza firme SK Tradeing je zavidan broj uspješno realizovanih poslova, te velikih sistema kao što su: centralni i komunikacioni sistem Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Sarajevo, Cjelokupni informacioni i komunikacioni sistem za popis stanovništva u BiH (realizovan u saradnji sa partnerskom kompanijom), centralni i biling sistema Javnog preduzeća Sarajevogas, Centralni serverski sistem Agencije za zaštitu podataka u BiH, i mnogi drugi.

Također je bitno napomenuti da je firma SK Tradeing certificirana po međunarodnom standardu ISO 9001:2008 za savjetovanje i druge usluge na području informacionih tehnologija, prodaja, razvoj i održavanje instaliranih tehnologija.

Inače, SK Tradeing d.o.o. je firma osnovana 1996. godine, pod nazivom KSK Tradeing d.o.o. Sarajevo, da bi 2008. promjenila ime pod kojim i danas radi bilježeći značajan rast i razvoj, stvarajući status jedne od priznatijih informatičkig firmi na tržištu BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi