Turbo Trade poklonio automobil udruženju Pomozi.ba (Foto)

21.04.2020 09:47:12

Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea, ističe da su prepoznali rad Udruženja Pomozi.ba još od samog osnivanja.

Organizacija Pomozi.ba u toku mjeseca maja planira podijeliti 600 tona hrane, i to na način da 500 tona ide za porodice širom BIH, a 100 tona za djecu Jemena. Sigurno je da će im od velike pomoći biti i automobil koji im je danas uručen u Sarajevu.

"Veliku podršku dala nam je i kompanija Turbo Trade koja nam je donirala Renault Kangoo i to u trajno vlasništvo. S obzirom na naše pojačane aktivnosti, još jedno vozilo nam je od ogromnog značaja" – stoji na Facebook stranici udruženja Pomozi.ba.

Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea, ističe da su prepoznali rad Udruženja Pomozi.ba još od samog osnivanja.

"Kao društveno odgovorna kompanija željeli smo da im pomognemo i sada kada imaju povećan broj osoba kojima je potrebna pomoć. Ovo je mala pomoć i odlučili smo da im doniramo automobil u trajno vlasništvo, jer Pomozi.ba će sigurno imati veliki broj zahtjeva za pomoć i nakon koronavirusa. Drago nam je što smo na ovaj način pomogli da udruženje lakše dostavi pakete pomoći ljudima širom naše jedne i jedine Bosne i Hercegovine. Sretni smo da smo dio porodice Pomozi.ba i u budućnosti imat će našu podršku" - rekao je Adnan Kovačević, direktor Turbo Tradea, prilikom predaje ključeva Elviru Karaliću, osnivaču Udruženja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi