MI-BOSPO donira računare u škole na području svog djelovanja (Foto)

04.09.2020 07:49:22

MI-BOSPO donira računare u škole na području svog djelovanja jer su računari najvažnija oprema potrebna za kvalitetno izvođenje nastave.

MI-BOSPO donira računare u škole na području svog djelovanja jer su svjesni činjenice da su računari, posebno sada, najvažnija oprema potrebna za kvalitetno izvođenje nastave.

MI-BOSPO "karavan računara" je stigao u Bijeljinu, a potom i Janju. U  Bijeljini su posjetili OŠ "Knez Ivo od Semberije" gdje su uručili tri računara, a onda se zaputili do Glavičice i OŠ "Ćirilo i Metodije" i njima takodjer donirali tri računara.

Uposlenici iz ureda Banja Luka posjetili su školu u mjesnoj zajednici Potkozarje. Uručena je donacija računara osnovnoj školi JU OŠ "Milutin Bojić", Potkozarje, Banja Luka.

Vrijedni timovi ureda Zavidovići i Teslić su bili u posjeti školama.  Uručene su donacije računara osnovnim školama: JU OŠ "Vozuća", JU OŠ "Hajderovići" i JU OŠ "Gostović", područje opštine Zavidovići, i JU OŠ "Jevrem Stanković" Čečava, područje opštine Teslić.

"Svim učenicima i prosvjetnim radnicima MI-BOSPO želimo sretan početak nove školske godine i puno uspjeha u radu" poručuju iz MI-BOSPO.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi