Web aplikacija za vođenje KUF-a i KIF-a

29.04.2021 08:34:06
Web aplikacija za vođenje KUF-a i KIF-a

Kompanija B4B je razvila aplikaciju koja je pravo rješenje za vas

Kompanija B4B je razvila aplikaciju za vođenje KUF-a i KIF-a.

“Motivisani svim vašim pozivima i mailovima u kojima ste nas pitali da preporučimo neko rješenje koje postoji na tržištu, a služi za unos knjiga faktura, odlučili smo da sami pokušavamo da vam pomognemo. Naša znanja iz domena finansijskog sektora smo udružili sa ljudima koji imaju sjajne programerske vještine, i kao rezultat smo dobili vlastitu aplikaciju za koju smo sigurni da će zadovoljiti vaše potrebe za evidentiranjem faktura”, ističu u B4B.

Prednosti aplikacije

Jednostavnost - Prilikom razvoja ovog rješenja vodili su se idejom da ono mora biti jednostavno i intuitivno, te da ga korisnik, uz kvalitetno i jasno uputstvo, može savladati u kratkom vremenskom roku.

Podrška - S obzirom da se radi o web aplikaciji, B4B tehnički tim za podršku je spreman da interveniše 24/7 u slučaju problema sa sistemom. Osim njih,  biznis konsultanti su takođe tu za vas da vam razjasne  eventualne nedoumice u postupku evidencije.

Pristupačna cijena - Sa cijenom od 60 KM godišnje po firmi (5 KM mjesečno), dobijate pristup aplikaciji koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za unosom i obradom faktura, a opet biti najjeftinije rješenje na tržištu.

Funkcionalnosti“Trudili smo se da dovoljno široko sagledamo sve potrebne funkcionalne aspekte jednog ovakvog rješenja. Osim mogućnosti unosa faktura u sistem i njihovog pregleda, važan dio je i mogućnost izvoza faktura u .csv datoteke kakve je UIO propisala svojim pravilnikom. U ispravnost su se uvjerili naši klijenti koji  već podnose fajlove kreirane u našem sistemu. Oslobodite sebe stresa i razmišljanja o ispravnosti podnijetih fajlova i kupite našu specijalizovanu aplikaciju”, poručuju iz B4B.

Iskoristite probni period od 10 dana da probate aplikaciju. Budite sigurni da će vaše knjigovodstvene evidencije biti prihvaćene od strane UIO. Preuzmite korisničko uputstvo za korištenje aplikacije.

Za sve  koji se prijave na B4B webinar odobrava se popust od 20% na godišnju pretplatu na aplikaciju. Više informacija potražite na web stranici.

PODIJELI:
TAGOVI: app za KUF i KIF B4B

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting