Idealno je vrijeme za putovanja - uz GRAWE TOUR ste bezbrižni i potpuno posvećeni uživanju

31.05.2022 09:51:22
grawe osiguranje grawe tour grawe tour plus putno osiguranje putno zdravstvene osiguranje

Dobro je znati da uz GRAWE TOUR programe putnog zdravstvenog osiguranja ste bezbrižni i potpuno posvećeni uživanju.

Putovanja nas usrećuju, oplemenjuju, proširuju naše vidike, naročito ako su bezbrižna i sigurna.

Na vrijeme se pobrinite da zaista takva i budu!

Dobro je znati da uz GRAWE TOUR programe putnog zdravstvenog osiguranja ste bezbrižni i potpuno posvećeni uživanju.

GRAWE TOUR

Ugovaranjem putnog osiguranja GRAWE TOUR, GRAWE TOUR plus, GRAWE TOUR plus sa STORNOM te dva nova paketa GRAWE TOUR Small i GRAWE TOUR EU, osiguravate se od nepredvidivih troškova i neugodnosti koje se mogu desiti za vrijeme putovanja.

Policom osiguranja su osigurane osobe koje u trenutku kada se zaključuje osiguranje imaju prebivalište u Bosni i Hercegovini. Putno osiguranje nije moguće kupiti iz inostranstva. Osigurana osoba mora biti na teritoriji Bosne i Hercegovine prije početka trajanja osiguranja. U slučaju nastanka osiguranog slučaja Osiguravatelj će tražiti dokaz o početku i toku putovanja kod osigurane osobe, na osnovu pečata na pasošu osigurane osobe, što će važiti kao dokaz trenutka izlaska iz Bosne i Hercegovine, i početka putovanja.

Prije ugovaranja putnog osiguranja, važno je pročitati Pravilnik o korištenju internet kupovine GRAWE TOUR paketa i Opće uvjete putnog osiguranja GRAWE TOUR, GRAWE TOUR plus, GRAWE TOUR plus sa STORNOM, GRAWE TOUR Small i GRAWE TOUR EU.

Bilo da želite putno zdravstveno osiguranje po kreiranim paketima ili po danu, brzo i jednostavno ugovorite putno zdravstveno osiguranje online

Opći uvjeti osiguranja GRAWE TOUR

Opći uvjeti korištenja internet kupovine putnog osiguranja GRAWE TOUR

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting