Babić Consulting - Usluge poslovnog savjetovanja za mala i srednja preduzeća

08.07.2022 07:51:40
Babić Consulting

Babić Consulting nudi veliki broj usluga iz oblasti konsaltinga privrednika u obavljanju poslovnih aktivnosti.

Babić Consulting je osnovan u maju 2020. godine. Od samog osnivanja Babić Consulting se bavi registracijom svih vrsta privrednih subjekata, finansijskom analizom, istraživanjem tržišta, digitalnim marketingom, vođenjem projekata. Klijenti Babić Consulting su domaće i inostrane firme.

Konsalting

Babić Consulting nudi veliki broj usluga iz oblasti konsaltinga privrednika u obavljanju poslovnih aktivnosti.

Misija

Misija kojom se vode je kvalitetnim uslugama olakšati privrednim subjektima u donošenju važnih poslovnih odluka.

Osnovne vrijednosti kompanije

U Babić Consultingu veliki akcenat stavljaju na  ljudski potencijal i poslovne partnere, proaktivno djeluju i postavljaju visoke poslovne standarde. Glavne vrijednosti su jako važne u pružanju usluga i odnosu sa partnerima. Temeljne vrijednosti kreiraju njihove poslovne odluke i usmjeravaju ih u svakodnevnom radu.

Ljudski potecijal

Ljudski potencijal je osnovna vrijednost, i predstavlja osnovnu snagu Babić Consultinga. Uposlenici ove kompanije svojim sposobnostima, znanjima, kreativnim mogućnostima postižu najbolje rezultate. Tim čine stručnjaci, specijalizovani za pojedinačne oblasti, koji svojim znanjem i idejama kreiraju najbolja poslovna rješenja za poslovne partnere. Za njih upravljanje ljudskim potencijalima predstavlja najznačajniju poslovnu funkciju.

Poslovni partneri

Predanost, odgovornost, pouzdanost i međusobno uvažavanje čine osnovu u svim poslovnim aktivnostima. Nastoje ispuniti očekivanja i zahtjeve klijenata, prilagođavajući se i imajući poseban tretman prema svakom klijentu. Integritet stavljaju u temelj svojih poslovnih odnosa, obaveza i poslovne prakse.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting