Podijelite kupovinu na rate putem mobilne aplikacije UniCredit Bank uz povoljnu naknadu

13.07.2022 14:37:43
•	Nova funkcionalnost m-ba aplikacije UniCredit Bank

Nova funkcionalnost m-ba aplikacije UniCredit Bank

Uz pitanje "Na koliko ćemo?", UniCredit Bank d.d. Mostar je predstavila kampanju kojom promovira novu funkcionalnost aplikacije mobilnog bankarstva, koja sada pruža mogućnost podjele na rate jednokratnih transakcija učinjenih Visa kreditnim karticama kroz UniCredit mobilnu aplikaciju m-ba.

Na jednostavan način, kroz m-ba mobilnu aplikaciju, klijent može izvršiti podjelu jednokratne transakcije na željeni broj rata, bez obzira da li je ista izvršena kupovinom na POS terminalu, online prodajnom mjestu ili putem bankomata u zemlji ili inostranstvu. 

Podjela na rate moguća je za transakcije u vrijednosti od 100 KM do 10.000 KM. Ovisno o iznosu, transakciju je moguće podijeliti minimalno na 3, a maksimalno na 24 rate. U m-ba aplikaciji će se u detaljima transakcija koje zadovoljavaju kriterije pojaviti opcija ‘"Podijeli na rate‘". Naknada za navedenu uslugu će biti obračunata ovisno o broju rata na koje se dijeli transakcija, a u skladu sa važećom Tarifom naknada koju korisnici mogu pronaći na web stranici UniCredit Bank.

Komentarišući novu funkcionalnost mobilne aplikacije, Dragan Ćavar, član Uprave za Maloprodaju UniCredit Bank d.d. Mostar izjavio je: "Nastavljamo pružati našim klijentima vrhunske digitalne usluge, koje im olakšavaju svakodnevne obaveze. Osluškujući njihove potrebe, kontinuirano unaprjeđujemo i razvijamo našu mobilnu aplikaciju, obogaćujući je novim funkcionalnostima. Zadovoljstvo klijenata i njihovo pozitivno korisničko iskustvo motivacija su da nastavimo putem digitalizacije i daljnjeg razvoja. U tom smislu uveli smo i mogućnost podjele transakcija na rate pri kupovini kreditnim karticama, koju klijenti mogu koristiti potpuno samostalno putem m-ba aplikacije. Stoga nam je zadovoljstvo do 16.08.2022. godine ponuditi i posebnu pogodnost za podjelu na rate, s naknadom od 0.1% vrijednosti transakcije, za sve klijente koji podijele jednokratnu transakciju na 3 rate."

"Korisnici kartica vole koncept mobilnog bankarstva zbog lake upotrebe, brzine transfera novca ali i visokog nivoa sigurnosti njihovih sredstava. Zbog toga mislim da je važno da konstantno pratimo navike potrošača i radimo na unapređenju mobilne aplikacije UniCredit Bank, kako bi korisnicima ponudli uslugu u skladu s njihovim potrebama. Plaćanje putem mobilnih aplikacija u Bosni i Hercegovini podjednako je popularno kao i u ostatku regiona, i verujem da će potražnja za ovom vrstom usluge u budućnosti biti sve veća.", istakao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Europu.

Podsjećamo, m-ba aplikacija već dvije godine u nizu, u sklopu tradicionalne bankarske nagrade "Zlatni BAM", nosi titulu najbolje aplikacije mobilnog bankarstva u Bosni i Hercegovini.

Stalnim unaprjeđenjima i širenjem funkcionalnosti mobilne aplikacije, UniCredit Bank će nastaviti pružati svojim klijentima vrhunska digitalna rješenja za jednostavno i bezbrižno poslovanje. 

PODIJELI:
TAGOVI: UniCredit Bank kupovina na rate

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting